🛥️ Vraag € 1000,- STAP budget aan | Nuvaarbewijs.nl

Wil jij GRATIS een vaaropleiding volgen?

Wij helpen jou met de aanvraag van je persoonlijke €1.000 STAP-budget. Meld je hieronder aan om kosteloos bij ons de vaaropleiding te volgen. Aanmelden is vrijblijvend en je hoeft niks voor te schieten.


Deze opleiding staat uitstekend op je CV en is bij vele branches erkend.

Aanmelden 
Aanmelden is volledig gratis

Wil jij GRATIS een vaaropleiding volgen?

Wij helpen jou met de aanvraag van je persoonlijke €1.000 STAP-budget. Meld je hieronder aan om kosteloos bij ons de vaaropleiding te volgen. Aanmelden is vrijblijvend en je hoeft niks voor te schieten.

Aanmelden 
Aanmelden is volledig gratis
null

Wil jij je positie in de arbeidsmarkt versterken? Dan kun je nu met STAP budget een GRATIS vaaropleiding volgen. Deze opleidingen geven wij o.a. ook voor KNRM, brandweer, BOA's en politie en is een professionele opleiding die je positie op de arbeidsmarkt versterkt. Krijg je geen STAP budget toegekend? Dan ben je tot niets verplicht!

eigenaar-nuvaarbewijs-500x500-1

Wat is STAP budget?

STAP budget is een nieuwe subsidie vanuit de overheid om je positie in de arbeidsmarkt te versterken. Dit budget is voor iedereen vanaf 18 - 67 jaar.

Met een budget van € 1000,- kun jij een cursus, training of opleiding volgen. Elk jaar kun je € 1000,- aanvragen om een opleiding naar keuze te volgen.

Sinds kort zijn wij NRTO gecertificeerd. Dit keurmerk staat voor kwaliteit en profesionaliteit én maakt het dus mogelijk om de vaaropleiding aan te bieden met STAP-subsidie.

Iedereen komt voor dit budget in aanmerking, ook als je eigen ondernemer bent of werkeloos bent.

Deze opleiding is uitstekend geschikt als je bij een bootbedrijf werkt of wil werken. Denk aan reparatie- en verhuurbedrijven, bootbouwers, havenmedewerkers, werven of medewerkers met administratieve functies zoals commerciële en adviserende functies.

Deze opleiding is erkend en staat goed op je CV bij je sollicitatie.

null

Maak gebruik van STAP en start GRATIS

videocursus-vaarbewijs-2

Videocursussen Vaarbewijs 1 & 2

Onbeperkt video's streamen en oefenexamens maken in deze online leeromgeving met 100% slaag-garantie.

De basis die je moet hebben om overal te kunnen varen, ook in het buitenland. Met deze cursussen leer je alle theorie die je moet kennen op het water. 

Heb je één van deze vaarbewijzen al gehaald? Laat het ons weten na je STAP-aanvraag, dan sturen we je cursus Marifonie / Marcom B.

Volg je liever een dagcursus voor vaarbewijs 1? Dat kan ook. Zoek een datum uit op www.nuvaarbewijs.nl en stuur de locatie en datum naar info@nuvaarbewijs.nl

De passer en plotter voor de vaarbewijs 2 cursus is inbegrepen, nadat je vaarbewijs 1 gehaald hebt kun je starten met de vaarbewijs 2 cursus.

Bij aanvang van deze cursus kun je op de eerste pagina gratis de passer en plotter bij ons bestellen.

nuvaarbewijs-boot

Uitgebreide praktijk- veiligheidsopleiding

Uitgebreide opleiding met de Nuvaarbewijs boot! Een Jeanneau van 7 meter met 150 pk en boegschroef. We leren je onder andere:

  • Aan- en afmeren

  • Manoeuvreren & achteruit varen

  • Haven-box in en uitvaren (zijwind, gebruik van een spring)

  • Ankeren

  • Sluizen en bruggen

  • Alles met betrekking tot veiligheid aan boord en op het water 


Door de ruime kajuit kunnen de lessen onder alle weersomstandigheden door gaan. 

De lessen worden gehouden vanuit de haven in Veen (Noord-Brabant)
Docent Pieter van Breugel verzorgt deze cursus.

Vraag een STAP aanmeldbewijs aan
Beperkt aantal plaatsen
null

Beoordelingen van cursisten die je voor gingen

Nuvaarbewijs heeft de meeste succesverhalen op het gebied van vaarbewijsopleidingen in Nederland en België. Bekijk hier een aantal reacties van onze studenten:
Bestseller: 4875 + cursisten zijn het afgelopen jaar gestart!
docent-vaarbewijs

Over de docent: Pieter van Breugel

"Ik geef inmiddels al weer 16 jaar de cursus klein vaarbewijs I en II,  varen, zeilen en les geven is mijn passie. Door de feedback van oud-cursisten weten we inmiddels exact wat er gevraagd wordt op het CBR examen, de videocursus blijft op deze manier altijd up-to-date."

De lessen in de videocursus worden vanuit de dagelijkse vaarpraktijk gegeven,
vaak ondersteund, en vooral begrijpelijk gemaakt door voorbeelden vanuit de praktijk. 

Een professionele videocursus

Een professionele en zeer waardevolle videocursus! De cursus geeft je veel meer inzicht in verschillende theorie dan een leerboek. Een goede graadmeter om te zien wanneer jij klaar bent voor je vaarbewijs examen.
geslaagd-vaarbewijs-2
Werner van Veen
In 1x mijn klein vaarbewijs gehaald!
Via Nuvaarbewijs.nl in 1x mijn klein vaarbewijs 1 gehaald. Hele fijne online leeromgeving met duidelijke instructiefilmpjes en veel proefexamens. De docent geeft duidelijke uitleg en heeft tijd voor vragen van de cursisten.
Rene Kruizinga
Duidelijke video's en goede uitleg
Bedankt Nuvaarbewijs voor het halen van mijn vaarbewijs 1. Dankzij de online cursus die je geheel in je eigentijd kan plannen met daarin duidelijke video’s, goede uitleg en oefenvragen. Is het mij gelukt!!
geslaagd-vaarbewijs
Stefan van der Stelt

Vraag nu €1000,- STAP budget aan!