Dagcursus klein vaarbewijs halen? - In heel Nederland
€ 225,-
€ 150,-

Dagcursus klein vaarbewijs

  • In één dag een theoriecursus metlunch
  • Goede voorbereiding voor het CBR examen
  • Slagingspercentage van + 90%
  • Onbeperkt hulp in onze leden omgeving


(maximaal 15 plaatsen. Inschrijving kan elk moment sluiten)

Klein Vaarbewijs Dagcursus

Een klein vaarbewijs dagcursus is de ideale oplossing voor iedereen die liever niet een online cursus klein vaarbewijs volgt. De één gedijt nu eenmaal wat beter bij persoonlijk contact dan de ander. Daarom kun je bij ons terecht voor een klein vaarbewijs dagcursus. Door heel Nederland ben je welkom bij één van onze 12 klassikale locaties. Studeren gaat immers het beste als je dat doet op een manier die bij je past. Kies daarom voor een klein vaarbewijs dagcursus.


Beschik je over een klein vaarbewijs, dan vaar je met meer zelfvertrouwen. Je weet wat je in specifieke situaties moet doen en je blijft rustiger. Het vaart algeheel fijner. Die boost in vertrouwen krijg je al van het klein vaarbewijs 1, en groeit alleen maar meer als je het klein vaarbewijs 2 weet te halen. Nuvaarbewijs.nl helpt je hier graag bij.


De voordelen van onze cursus klein vaarbewijs

Een klein vaarbewijs dagcursus vergroot de kans op het halen van je examen. Landelijk is het slagingspercentage 45%. Na het volgen van onze cursus is dit percentage 90%. Dat is een verdubbeling. Negen van de tien cursisten slagen in één keer voor hun vaarbewijs examen. Daar zijn we bijzonder trots op. Meerdere van hun succesverhalen zijn op deze pagina terug te lezen. Wie weet word jij wel het volgende succesverhaal.


Als onderdeel van de online cursus krijg je toegang tot onze online ledenomgeving. Hetzelfde geldt voor mensen die een dagcursus volgen. Hier kun je onbeperkt hulp ontvangen. Al jouw vragen worden hier beantwoord. Tijdens de dagcursus zelf wordt alle relevante stof voor het examen behandeld. Vervolgens maak je alle proefexamens. Zo’n 400 vragen passeren de revue. Deze oefenvragen zijn actueel, zodat je beter voorbereid bent op de vragen die het CBR aan je kan stellen op het examen. Goed om te weten: deze dagcursus houdt rekening met mensen met dyslexie en een gratis lunch zit inbegrepen.


Het slagingspercentage is landelijk 45%, met onze cursus 90%

CBR klein vaarbewijs examen

Het theorie examen voor het klein vaarbewijs 1 bestaat uit 40 meerkeuzevragen die je maximaal 80 punten kunnen opleveren. Minimaal heb je 56 punten nodig om te slagen. Het klein vaarbewijs 2 examen bestaat uit 23 meerkeuzevragen en 4 open vragen. Je kunt maximaal 50 punten behalen, waarbij je 23 punten nodig hebt om te slagen. Je legt het examen af bij het CBR en vraagt het aan via hun website: mijncbr.nl.


Hoe verloopt de dagcursus?

Met de dagcursus begin je om 09:00 uur met de training, waarbij we je alles leren wat je moet weten voor het examen. Na de dagcursus dien je alle proefexamens te maken, die bestaan uit ongeveer 400 vragen. Neem de tijd om deze examenvragen te maken en als je nog vragen hebt, meld je dan aan voor de Nuvaarbewijs ledenomgeving. Hier kun je al je vragen stellen. Onze cursussen zijn ook geschikt voor mensen met dyslexie.


Over de docent

Mijn naam is Pieter en ik geef al 15 jaar met veel passie cursussen over het klein vaarbewijs I en II, varen en zeilen. Door de feedback van oud-cursisten worden de lessen elk jaar beter en besteden we extra aandacht aan onderwerpen waar cursisten moeite mee blijken te hebben. De lessen worden gegeven vanuit de dagelijkse vaarpraktijk en ondersteund met begrijpelijke voorbeelden uit de praktijk.

'Voor je vaarbewijs hoef je geen praktijkexamen te volgen'

vaarbewijs-cursus

Redenen om nú je vaarbewijs te gaan halen

  • €550,- is de boete zonder het varen met een vaarbewijs!
  • De kosten zijn nu nog laag, voor +- €200,- heb jij je vaarbewijs
  • Het vaarbewijs is levenslang en internationaal geldig.
  • Je hoeft geen dure praktijklessen te volgen

Boek nu direct!

Reserveren duurt maar een minuutje 😉