🛥️ Vaarbewijs cursus voor je CBR examen - Nuvaarbewijs

Kies hier je vaarbewijs cursus:Deze online cursus vaarbewijs is de snelste manier om je vaarbewijs te halen. Je leert in no-time exact wat je moet kennen om je examen te behalen.Wil je op groot open water varen? Of in het buitenland op zee? Ga dan voor de videocursus vaarbewijs 2. Let op: je dient wel in het bezit te zijn van vaarbewijs 1.


Wil je overal kunnen varen? Ga dan voor de combi cursus. Bij deze cursus krijg je een leuke korting en je krijg de passer en plotter t.w.v. €27,95 van ons!Heb je weinig tijd om te leren? En heb je een stok achter de deur nodig? Ga dan voor de klassikale cursus. Deze cursussen geven wij op 12 plaatsen in NL.

Haal direct jouw vaarbewijs cursus!

Bent u op zoek naar een vaarbewijs cursus? Bent u op zoek naar een online of klassikale les omgeving waar u binnen korte tijd uw gewenste vaarbewijs cursus kunt volgen? Zoekt u dan niet verder! Bij Nuvaarbewijs.nl bent u van harte welkom om een vaarbewijs cursus te volgen die past bij uw wensen. Wij werken met een stap voor stap cursus zodat alle aspecten worden besproken. Het is bij onze cursussen geen enkel probleem als u een beginnende vaarliefhebber bent. Onze vaarbewijs cursus is geschikt voor iedereen. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan en wat wij voor uw vaarbewijs cursus kunnen betekenen? U kunt eens een kijkje nemen op deze website. Daarnaast kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers voor meer informatie. Heeft u een keuze kunnen maken? Dan kunt u online direct uw online vaarbewijs cursus aanvragen. Daarnaast kunt u bekijken welke klassikale lesdagen nog beschikbaar zijn voor uw gewenste vaarbewijs cursus.

Vaarbewijs cursus van NuVaarbewijs.nl

Bij NuVaarbewijs.nl bent u aan het juiste adres om een vaarbewijs cursus te volgen. Door onze jarenlange ervaring met het geven van diverse vaarbewijs cursussen weten wij als geen ander wat wij voor uw wensen kunnen betekenen. Bent u op zoek naar een vaarbewijs 1 cursus, een vaarbewijs 2 cursus of een combinatie van vaarbewijs 1 & 2? Bij NuVaarbewijs.nl bent u in goede handen. Een vaarbewijs 1 is verplicht als u op rivieren, kanalen en meren wilt varen. Een vaarbewijs 2 is nodig als u op een groot open water of op zee wilt varen. Ook in het buitenland is vaarbewijs 2 vaak een vereiste. Wij werken met een groot team van zeer deskundige instructeurs die graag met u aan de slag gaan. U heeft bij ons de keuze uit online cursussen en klassikale cursussen. De keuze is helemaal aan u. Wij beschikken over diverse les locaties in heel Nederland, maar ook kunt u online uw vaarbewijs cursus volgen. Wij bieden zowel cursussen als online materiaal. 

Meer weten over een vaarbewijs cursus?

Wilt u meer weten over de passende mogelijkheden voor uw gewenste vaarbewijs cursus? Onze medewerker staan u graag te woord. Daarnaast vindt u alle informatie die u nodig heeft op deze website. Wij hebben een tijdelijke actieprijs voor onze cursisten. U kunt nu slechts €150,- een vaarbewijs cursus volgen. U heeft alleen nog een theorie examen nodig! Deze kunt u aanvragen en afronden bij het CBR.

null
null

null

null