🛥️ Klein Vaarbewijs halen? Je KVB1 haal je bij Nuvaarbewijs

Start nu en haal
je klein vaarbewijs!

Voor welke cursus ga jij?

klein-vaarbewijs-halen

Klein vaarbewijs bij NuVaarbewijs.nl

Het klein vaarbewijs is het gangbare vaarbewijs voor de pleziervaart. Met dit vaarbewijs mogen alle soorten schepen bestuurd worden mits ze niet langer zijn dan 25 meter. Varen zonder klein vaarbewijs kan je een boete opleveren van €550,- Voor het besturen van een boot die langer is dan 15 meter of harder kan dan 20 kilometer per uur is een vaarbewijs verplicht. Als je graag op het water bent dan is het verstandig om een degelijke cursus vaarbewijs te volgen.

Bij Nuvaarbewijs.nl is het voor iedereen mogelijk om een vaarbewijs te halen. Onze ervaren docenten geven duidelijke lessen die het makkelijk maken om de noodzakelijke stof goed op te nemen.


Hoe kan ik het vaarbewijs halen?

Wij geven cursussen vaarbewijs door heel Nederland en zitten dus ook bij jou in de buurt. Je kunt kiezen voor een dag- avond- of zaterdagochtendcursus. Voor mensen met dyslexie kan het examen mondeling worden aangevraagd. Als je niet in de gelegenheid bent om een cursus onder begeleiding van onze docenten te volgen dan is er de mogelijkheid om je voor te bereiden met een videocursus op het examen vaarbewijs. Met deze cursus krijg je toegang tot dat je geslaagd bent.

Na het volgen van een cursus ga je op examen bij het CBR. Je kunt hier van maandag tot en met vrijdag terecht. Een examen kun je zelf reserveren via mijn.cbr.nl De kosten van een examen zijn €42,-


    Hoe gaat het in zijn werk?

1. Meld je aan voor een videocursus of dagcursus

2. Schrijf je in voor een examen op mijncbr.nl

3. Vraag je vaarbewijs pasje aan 

Bij al onze cursussen tijdelijk..

Bonus 1: Onbeperkt hulp

Wij geven je net zo lang hulp tot dat jij geslaagd bent! Dat is namelijk het doel van deze cursus. In onze ledenomgeving zitten inmiddels meer dan 1300+ enthousiaste oud-cursisten en 12 docenten die je helpen met al je vragen. Meestal heb je al antwoord binnen 15 minuten.

Bonus 2: De nieuwste examenvragen

Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel feedback gekregen van oud-cursisten. Het is ontzettend belangrijk om op de hoogte te zijn van de vraagstelling op het examen. Deze vragen krijg je niet alleen met de klassikale cursus, maar kun je thuis ook nog eens oefen in het leerboek.


                                       

FAQ - Nuvaarbewijs.nl

Hoe kan ik een examen reserveren?

Het examen reserveer je via mijncbr.nl en kost € 45,30 Het CBR heeft 21 examenlocaties en zit dus altijd bij je in de buurt. Het examen reserveer je zelf met DigiD op mijncbr.nl Kom je uit België? Download dan het aanvraagformulier via https://www.cbr.nl/nl/service/nl/beroepsexamen-reserveren/aanvraagformulieren-recreatievaart.htm

Wanneer heb ik het vaarbewijs nodig?

Een vaarbewijs is verplicht voor boten die sneller kunnen dan 20 km/h en/of langer zijn dan 15 meter. Er wordt dus niet naar het aantal pk's gekeken. Voor een waterscooter/ jetski heb je dus altijd een vaarbewijs nodig.

Ik heb totaal geen ervaring, is deze cursus wel geschikt voor mij?

Of je nu voor klassikaal gaat of online, beide cursussen zijn geschikt voor alle niveau's. Het zijn stap-voor-stap cursussen en je krijgt net zo lang hulp in onze privé groep tot dat jij je vaarbewijs behaald hebt. Maak 2 weken voor het examen alle vragen op 100%. Op deze manier kunnen wij je kennisopname garanderen en krijg je 100% slaag-garantie.

Wat is het verschil tussen vaarbewijs 1 en 2?

Vaarbewijs 1 is voor op de rivieren, kanalen en meren. Vaarbewijs 2 is voor op groot open water (denk bijvoorbeeld aan het IJsselmeer) of op zee. In het buitenland heb je langs de kustwateren altijd vaarbewijs 2 nodig.

Kan ik met dit vaarbewijs ook in het buitenland varen?

Dit vaarbewijs is internationaal geldig en hiermee kun je dus ook in het buitenland varen. Let wel op, als je langs de kust gaat varen in het buitenland heb je vrijwel altijd vaarbewijs 2 nodig.

Wat is de boete voor het varen zonder vaarbewijs?

De boete voor het varen zonder vaarbewijs wordt zonder waarschuwing direct opgelegd en bedraagt €600,-

Waar kan ik het boek kopen?

Het boek kun je bestellen bij het afrekenen van de klassikale of de online cursus. Een los boek bestellen is ook mogelijk op onze website.

Wat is de minimale leeftijd om het vaarbewijs te behalen?

Er is geen minimale leeftijd om het vaarbewijs te behalen. Wel wordt het vaarbewijs pas uitgegeven bij het bereiken van de leeftijd van 18 jaar.

                                   

Video reviews

Onze videocursussen

vaarbewijs-online-cursus

Videocursus Vaarbewijs 1

Video's van 2 tot 5 minuten + examenvragen + toegang tot dat je geslaagd bent!
klein-vaarbewijs-online

Videocursus Vaarbewijs 2

Vaarbewijs 1 al gehaald? Ga dan voor de videocursus vaarbewijs 2. Vaarbewijs 2 is voor op zee of groot open water.
combi-cursus-vaarbewijs

Videocursus combi
Vaarbewijs 1 & 2

Met €47,- korting en een gratis passer en plotter t.w.v. €27,95 is dit de beste keuze die je kunt maken!

Begin direct met het halen van jouw klein vaarbewijs!

Bent u op zoek naar een cursus voor een klein vaarbewijs? Bent u op zoek naar een online cursus of een klassikale cursus waar u meer aandacht krijgt? Voor een professionele klein vaarbewijs cursus bent u bij NuVaarbewijs.nl aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring met het geven van diverse cursussen voor vaarbewijzen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 9 jaar ervaring met het geven van online- en klassikale cursussen. Een vaarbewijs is verplicht voor boten die sneller kunnen dan 20 km/h en/of langer zijn dan 15 meter. Ook voor een waterscooter of een jetski heeft u altijd een vaarbewijs nodig. Wilt u in korte tijd een klein vaarbewijs behalen? Dan nodigen wij u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door ons team van deskundige instructeurs en de vele cursussen die wij aanbieden. Wij zien uw aanvraag voor een klein vaarbewijs cursus graag tegemoet. 

Klein vaarbewijs halen bij NuVaarbewijs.nl

Klein vaarbewijs halen? Bij NuVaarbewijs.nl bent u in goede handen. U bent bij ons van harte welkom voor de diverse cursussen die u nodig heeft voor uw vaarbewijs. Of u nu voor een klassikale cursus kiest of voor een online thuis cursus, al onze cursussen zijn geschikt voor alle niveaus. Wij bieden u cursussen aan die u stapsgewijs de benodigde informatie aanbieden. Een klein vaarbewijs heeft u nodig als u een boot bestuurt die niet langer is dan 25 meter. Varen zonder klein vaarbewijs kan u een boete opleveren van € 550,-. Dit is natuurlijk zonde van uw geld dat u wel beter kunt besteden. Wij raden het u daarom te zeerste aan om zo snel mogelijk een cursus te volgen voor een klein vaarbewijs om een boete te voorkomen. Bij Nuvaarbewijs.nl is het voor iedereen mogelijk om een vaarbewijs te halen. Onze ervaren docenten geven duidelijke lessen die het makkelijk maken om de noodzakelijke stof goed op te nemen. NuVaarbewijs.nl heeft een slagingspercentage van circa 90%! Het enige wat u nodig nodig heeft is een theorie examen die u aflegt bij het CBR. 

Online jouw klein vaarbewijs halen!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het behalen van uw gewenste klein vaarbewijs? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw gewenste cursus. Wij beschikken over diverse les locaties in heel Nederland. 

Ga je liever voor klassikaal?

Op 12 plaatsen in Nederland. Boek direct online 😉