🛥️ Vaarbewijs opleiding - 10.000+ cursisten geslaagd! Nuvaarbewijs.nl

Vaarbewijs opleiding

Voor welke opleiding ga jij?

vaarbewijs-opleiding

Vaarbewijs opleiding

Op zoek naar een vaarbewijs opleiding? Je houdt ervan om het water op te gaan met je boot, waterscooter of jetski en je wilt dit doen met de juiste papieren.

Kies dan voor zekerheid en haal je vaarbewijs bij Nuvaarbewijs.nl. Recreëren op het water is zonder vaarbewijs bijna niet meer mogelijk. Voor het besturen van een boot langer dan 15 meter of een vaartuig dat harder kan varen dan 20 kilometer per uur is een vaarbewijs nodig. Bij eventuele controles gaat het niet zozeer om het aantal pk's maar wordt er gekeken of je vaartuig sneller kan varen dan 20 kilometer per uur en dat is al snel het geval.


Hoe kan ik het vaarbewijs halen?

Met een vaarbewijs opleiding van Nuvaarbewijs.nl is het voor iedereen mogelijk om een vaarbewijs te halen. Je haalt heb bij ons met een dagcursus of videocursus.

De heldere lessen van onze deskundige instructeurs maken het makkelijk om de noodzakelijke stof in je op te nemen. Het slagingspercentage van deze cursussen is dan ook +90 procent. Dit percentage ligt veel lager bij mensen die zich door zelfstudie voorbereiden op het examen. Wil je direct starten met de cursus? Ga dan voor de videocursus! Na betaling krijg je direct een inlog en kun jij thuis vanuit je luie stoel alle video's en examen onbeperkt bekijken.


vaarbewijs-eindhoven-2

    Hoe gaat het in zijn werk?

1. Meld je aan voor een videocursus of dagcursus

2. Schrijf je in voor een examen op mijncbr.nl

3. Vraag je vaarbewijs pasje aan 

Bij al onze cursussen tijdelijk..

Bonus 1: Onbeperkt hulp

Wij geven je net zo lang hulp tot dat jij geslaagd bent! Dat is namelijk het doel van deze cursus. In onze ledenomgeving zitten inmiddels meer dan 1300+ enthousiaste oud-cursisten en 12 docenten die je helpen met al je vragen. Meestal heb je al antwoord binnen 15 minuten.

Bonus 2: De nieuwste examenvragen

Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel feedback gekregen van oud-cursisten. Het is ontzettend belangrijk om op de hoogte te zijn van de vraagstelling op het examen. Deze vragen krijg je niet alleen met de klassikale cursus, maar kun je thuis ook nog eens oefen in het leerboek.


Video reviews

                                       

FAQ - Nuvaarbewijs.nl

Hoe kan ik een examen reserveren?

Het examen reserveer je via mijncbr.nl en kost € 45,30 Het CBR heeft 21 examenlocaties en zit dus altijd bij je in de buurt. Het examen reserveer je zelf met DigiD op mijncbr.nl Kom je uit België? Download dan het aanvraagformulier via https://www.cbr.nl/nl/service/nl/beroepsexamen-reserveren/aanvraagformulieren-recreatievaart.htm

Wanneer heb ik het vaarbewijs nodig?

Een vaarbewijs is verplicht voor boten die sneller kunnen dan 20 km/h en/of langer zijn dan 15 meter. Er wordt dus niet naar het aantal pk's gekeken. Voor een waterscooter/ jetski heb je dus altijd een vaarbewijs nodig.

Ik heb totaal geen ervaring, is deze cursus wel geschikt voor mij?

Of je nu voor klassikaal gaat of online, beide cursussen zijn geschikt voor alle niveau's. Het zijn stap-voor-stap cursussen en je krijgt net zo lang hulp in onze privé groep tot dat jij je vaarbewijs behaald hebt. Maak 2 weken voor het examen alle vragen op 100%. Op deze manier kunnen wij je kennisopname garanderen en krijg je 100% slaag-garantie.

Wat is het verschil tussen vaarbewijs 1 en 2?

Vaarbewijs 1 is voor op de rivieren, kanalen en meren. Vaarbewijs 2 is voor op groot open water (denk bijvoorbeeld aan het IJsselmeer) of op zee. In het buitenland heb je langs de kustwateren altijd vaarbewijs 2 nodig.

Kan ik met dit vaarbewijs ook in het buitenland varen?

Dit vaarbewijs is internationaal geldig en hiermee kun je dus ook in het buitenland varen. Let wel op, als je langs de kust gaat varen in het buitenland heb je vrijwel altijd vaarbewijs 2 nodig.

Wat is de boete voor het varen zonder vaarbewijs?

De boete voor het varen zonder vaarbewijs wordt zonder waarschuwing direct opgelegd en bedraagt €600,-

Waar kan ik het boek kopen?

Het boek kun je bestellen bij het afrekenen van de klassikale of de online cursus. Een los boek bestellen is ook mogelijk op onze website.

Wat is de minimale leeftijd om het vaarbewijs te behalen?

Er is geen minimale leeftijd om het vaarbewijs te behalen. Wel wordt het vaarbewijs pas uitgegeven bij het bereiken van de leeftijd van 18 jaar.

                                   

Onze videocursussen

vaarbewijs-online-cursus

Videocursus Vaarbewijs 1

Video's van 2 tot 5 minuten + examenvragen + toegang tot dat je geslaagd bent!
klein-vaarbewijs-online

Videocursus Vaarbewijs 2

Vaarbewijs 1 al gehaald? Ga dan voor de videocursus vaarbewijs 2. Vaarbewijs 2 is voor op zee of groot open water.
combi-cursus-vaarbewijs

Videocursus combi
Vaarbewijs 1 & 2

Met €47,- korting en een gratis passer en plotter t.w.v. €27,95 is dit de beste keuze die je kunt maken!

Regel direct jouw vaarbewijs opleiding

Bent u op zoek naar een vaarbewijs opleiding? Bent u op zoek naar een manier om in korte tijd de kneepjes van het vak te leren tijdens een klassikale- of online vaarbewijs opleiding cursus? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij NuVaarbewijs.nl. U kunt bij ons tijdens een dagcursus, een avondcursus of een online cursus uw vaarbewijs 1 & 2 behalen. Vaarbewijs 1 is voor op de rivieren, kanalen en meren. Vaarbewijs 2 is voor op groot open water of op zee. Ook in het buitenland is vaarbewijs 2 vaak een vereiste. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan en wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt altijd contact opnemen met één van onze medewerkers. Daarnaast kunt u alvast een kijkje nemen op deze website. Op deze website vindt u alle informatie die u nodig heeft voor het inschrijven van een vaarbewijs opleiding. Bij NuVaarbewijs.nl hebben wij een slagingspercentage van circa 90%. Wij zien uw aanvraag voor een vaarbewijs opleiding graag tegemoet. 

Vaarbewijs opleiding: zowel online als klassikaal!

Op zoek naar een vaarbewijs opleiding? Naast het aanbod van diverse rijbewijzen bent u bij ons nu ook aan het juiste adres voor het volgen en behalen van vaarbewijzen. In de loop van de jaren hebben wij ons aanbod steeds verder uit kunnen breiden en daarom heeft u tegenwoordig een ruime keuze uit verschillende vaarbewijs opleidingen. Wilt u een online of klassikale vaarbewijs opleiding? Het is beiden mogelijk! Wij bieden u online cursussen aan voor vaarbewijs 1 & 2 maar u heeft bij ons ook de keuze uit klassikale lessen. Wij geven op verschillende les locaties in Nederland onze vaarbewijs opleidingen waarvoor u zich kunt inschrijven. Wij werken met een groot team van zeer deskundige instructeur die u graag helpen bij het leren van de juiste stof. Wij van Nuvaarbewijs.nl zijn er om u te helpen aan uw gewenste vaarbewijs. Dit doen we door middel van een klassikale cursus of een online videocursus. Deze opleidingen geven wij voor vaarbewijs 1 & 2. De opleidingen zitten boordevol handige tips om de stof makkelijk te kunnen onthouden. Na het volgen van onze cursussen heeft u alleen nog maar een theorie examen nodig. Dit kunt u aanvragen bij het CBR. 

Regel direct online jouw vaarbewijs opleiding!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om vaarbewijs opleiding te volgen? Wilt u zich inschrijven voor een vaarbewijs opleiding 1 of 2? Op onze website kunt u direct uw cursus aanvragen. Wij hebben een tijdelijke actieprijs zodat u voor slechts € 150,- uw gewenste vaarbewijs opleiding kunt behalen. Wij bieden zowel cursussen als online materiaal.

Ga je liever voor klassikaal?

Op 12 plaatsen in Nederland. Boek direct online 😉