🛥️ Vaarbewijs cursussen voor je CBR examen - Nuvaarbewijs

Vaarbewijs cursussen halenDeze online cursus vaarbewijs is de snelste manier om je vaarbewijs te halen. Je leert in no-time exact wat je moet kennen om je examen te behalen.Wil je op groot open water varen? Of in het buitenland op zee? Ga dan voor de videocursus vaarbewijs 2. Let op: je dient wel in het bezit te zijn van vaarbewijs 1.


Wil je overal kunnen varen? Ga dan voor de combi cursus. Bij deze cursus krijg je een leuke korting en je krijg de passer en plotter t.w.v. €27,95 van ons!Heb je weinig tijd om te leren? En heb je een stok achter de deur nodig? Ga dan voor de klassikale cursus. Deze cursussen geven wij op 12 plaatsen in NL.

Haal direct jouw vaarbewijs cursussen!

Bent u op zoek naar online of klassikale vaarbewijs cursussen? Bent u op zoek naar deskundige instructeurs die graag met u aan de slag gaan? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij NuVaarbewijs.nl. Door onze jarenlange ervaring met het geven van diverse vaarbewijs cursussen weten wij als geen ander wat wij voor uw wensen kunnen betekenen. In de loop van de jaren hebben vele vaarliefhebbers ons weten te vinden en zij zijn allemaal in het bezit van de juiste papieren voor het besturen van diverse boten en schepen. Het is ook mogelijk dat u geen vaarbewijs nodig heeft. Als uw boot niet harder vaart dan 20 km per uur wanneer er vol gas gegeven wordt, mag u varen zonder vaarbewijs. De boot moet dan wel korter dan 15 meter zijn. Vaak is dit niet het geval en moet u toch in het bezit zijn van een officieel vaarbewijs van het CBR. Bent u benieuwd naar onze cursussen of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het behalen van vaarbewijs cursussen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door de vele cursus data en online cursussen die wij aanbieden. 

Start vandaag nog met jouw vaarbewijs cursussen

Als u op zoek bent naar een online- of klassikale vaarbewijs cursus bent u bij NuVaarbewijs.nl aan het juiste adres. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan met het geven van online- en klassikale vaarbewijs cursussen. U vindt bij ons verschillende soorten vaarbewijs cursussen. Denkt u aan vaarbewijs 1, vaarbewijs 2 of een cursus vaarbewijs 1 & 2. Een vaarbewijs 1 is verplicht als u op rivieren, kanalen en meren wilt varen en vaarbewijs 2 is nodig als u op een groot open water of op zee wilt varen. Nuvaarbewijs.nl heeft een slagingspercentage van circa 90%. Wij bieden u de mogelijkheid aan om voor maar slechts € 150,- een cursus te volgen. Onze klassikale lessen zijn te volgen op verschillende locaties in Nederland. De online cursus kunt u volgen wanneer u dat wilt. Dit doen wij via video's. Met de juiste lesstof leren onze zeer deskundige instructeurs u de kneepjes van het vak. Na het volgen van onze klassikale- of online cursussen hoeft u alleen nog maar theorie examen te doen. Dit kunt u aanvragen via de website van het CBR. Wij bieden zowel cursussen als online materiaal.

null
null

null

null