🛥️ Vaarbewijs halen: Online of Dagcursus | Nuvaarbewijs.nl
arrow_drop_up arrow_drop_down
vaarbewijs-halen

Vaarbewijs halen?

Haal het met een dagcursus of videocursus

docent-vaarbewijs

Klassikaal of online..?

Je vaarbewijs halen doe je met een klassikale dagcursus of een online videocursus. Wij leren jou op een leuke en makkelijke manier de theorie, dit doen we met veel herhaling, zodat je de theorie optimaal beheerst op het CBR examen.

Of je nu voor de dagcursus of online videocursus gaat, met beide cursussen krijg je dezelfde lessen. Het zijn stap-voor-stap cursussen met onbeperkt toegang tot onze ledenomgeving. In deze ledenomgeving kun je al je vragen stellen. Inmiddels hebben we al meer dan 10.000 cursisten geholpen aan een vaarbewijs.

We werken op dit moment met 12 docenten door heel Nederland. Deze docenten bevinden zich ook in onze ledenomgeving. Door het corona virus zijn we op dit moment beperkt in het geven van klassikale opleidingen. 

Met de online videocursus kun je direct starten en geven we nu tijdelijk wegens het virus toegang tot dat je geslaagd bent! 

geslaagd-vaarbewijs
Yes in 1x geslaagd voor vaarbewijs 1, met ongeveer 10 uur studie. Online Videocursus gevolgd, alles voortreffelijk uitgelegd. OP naar vaarbewijs 2! Dank aan nuvaarbewijs.nl!
Angela Ursem - Cursist videocursus
vaarbewijs-cursus-gehaald

Vele cursisten gingen je voor..

Wil je een vaarbewijs halen? Met een vaarbewijs heb je een officieel document op zak waarmee je zonder risico op een fikse boete het water op kunt gaan. De boete voor het varen zonder vaarbewijs is namelijk €550,-

De regels voor bestuurders van boten en schepen worden steeds meer aangescherpt nu het steeds drukker wordt op het water. Bij Nuvaarbewijs.nl worden cursussen gegeven die het voor iedereen mogelijk maakt om een vaarbewijs te halen. Onze ervaring is dat de kans op je vaarbewijs halen na een cursus een stuk hoger is. Zo hebben wij inmiddels eenslagingsprecentage van maar liefst 90%.


vaarbewijs-halen-met-een-cursus

De praktijk..

Kortgeleden heeft Mark zijn vaarbewijs gehaald. Mark was zo enthousiast dat hij zelfs een leuke video opgenomen heeft. Hij heeft de videocursus gevolgd. Klik op play en bekijk de video.

Internationaal & onbeperkt geldig

Na het vaarbewijs halen krijg je een officieel document op zak waarmee je zonder risico op een fikse boete het water op kunt gaan. Dit document is internationaal & onbeperkt geldig.

De regels voor bestuurders van boten en schepen worden steeds meer aangescherpt nu het steeds drukker wordt op het water. Bij Nuvaarbewijs.nl worden cursussen gegeven die het vaarbewijs halen voor iedereen mogelijk maakt. Onze ervaring is dat het slagingspercentage na het volgen van een cursus bij Nuvaarbewijs.nl rond de 90 procent ligt.


Moeite met leren?

Onze ervaren docenten geven duidelijke lessen die het makkelijk maken om alle vereiste kennis goed op te nemen. Deze lessen zijn voor iedereen goed te volgen.

Met de door ons ontwikkelde methode is het met behulp van tips, trucs en ezelsbruggetjes eenvoudiger om de stof te onthouden. Onze cursus vaarbewijs is ook geschikt voor mensen met dyslexie; het examen kan mondeling worden aangevraagd voor mensen met dyslexie. Daarnaast zijn wij de grootste opleider in Nederland.


    Hoe gaat het in zijn werk?

1. Meld je aan voor een videocursus of dagcursus

2. Schrijf je in voor een examen op mijncbr.nl

3. Vraag je vaarbewijs pasje aan 

Onze videocursussen

vaarbewijs-online-cursus

Videocursus Vaarbewijs 1

Video's van 2 tot 5 minuten + examenvragen + toegang tot dat je geslaagd bent!
klein-vaarbewijs-online

Videocursus Vaarbewijs 2

Vaarbewijs 1 al gehaald? Ga dan voor de videocursus vaarbewijs 2. Vaarbewijs 2 is voor op zee of groot open water.
combi-cursus-vaarbewijs

Videocursus combi
Vaarbewijs 1 & 2

Met €47,- korting en een gratis passer en plotter t.w.v. €27,95 is dit de beste keuze die je kunt maken!

Bij al onze cursussen tijdelijk..

Bonus 1: Onbeperkt hulp

Wij geven je net zo lang hulp tot dat jij geslaagd bent! Dat is namelijk het doel van deze cursus: Je vaarbewijs halen! In onze ledenomgeving zitten inmiddels meer dan 1300+ enthousiaste oud-cursisten en 12 docenten die je helpen met al je vragen. Meestal heb je al antwoord binnen 15 minuten.

Bonus 2: De nieuwste examenvragen

Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel feedback gekregen van oud-cursisten. Het is ontzettend belangrijk om op de hoogte te zijn van de vraagstelling op het examen. Deze vragen krijg je niet alleen met de klassikale cursus, maar kun je thuis ook nog eens oefen in het leerboek.


Nog niet overtuigd? Zij gingen jou al voor!

Vaarbewijs halen?

Voor welke cursus ga jij?