🛥️ Vaarbewijs opleidingen - 10.000+ cursisten geslaagd!

Vaarbewijs opleidingen halen!

Voor welke opleiding ga jij?

vaarbewijs-opleiding

Vaarbewijs opleidingen

Op zoek naar een vaarbewijs opleiding? Je houdt ervan om het water op te gaan met je boot, waterscooter of jetski en je wilt dit doen met de juiste papieren.

Kies dan voor zekerheid en haal je vaarbewijs bij Nuvaarbewijs.nl. Recreëren op het water is zonder vaarbewijs bijna niet meer mogelijk. Voor het besturen van een boot langer dan 15 meter of een vaartuig dat harder kan varen dan 20 kilometer per uur is een vaarbewijs nodig. Bij eventuele controles gaat het niet zozeer om het aantal pk's maar wordt er gekeken of je vaartuig sneller kan varen dan 20 kilometer per uur en dat is al snel het geval.


Hoe kan ik het vaarbewijs halen?

Met een vaarbewijs opleiding van Nuvaarbewijs.nl is het voor iedereen mogelijk om een vaarbewijs te halen. Je haalt heb bij ons met een dagcursus of videocursus.

De heldere lessen van onze deskundige instructeurs maken het makkelijk om de noodzakelijke stof in je op te nemen. Het slagingspercentage van deze cursussen is dan ook +90 procent. Dit percentage ligt veel lager bij mensen die zich door zelfstudie voorbereiden op het examen. Wil je direct starten met de cursus? Ga dan voor de videocursus! Na betaling krijg je direct een inlog en kun jij thuis vanuit je luie stoel alle video's en examen onbeperkt bekijken.


vaarbewijs-eindhoven-2

    Hoe gaat het in zijn werk?

1. Meld je aan voor een videocursus of dagcursus

2. Schrijf je in voor een examen op mijncbr.nl

3. Vraag je vaarbewijs pasje aan 

Bij al onze cursussen tijdelijk..

Bonus 1: Onbeperkt hulp

Wij geven je net zo lang hulp tot dat jij geslaagd bent! Dat is namelijk het doel van deze cursus. In onze ledenomgeving zitten inmiddels meer dan 1300+ enthousiaste oud-cursisten en 12 docenten die je helpen met al je vragen. Meestal heb je al antwoord binnen 15 minuten.

Bonus 2: De nieuwste examenvragen

Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel feedback gekregen van oud-cursisten. Het is ontzettend belangrijk om op de hoogte te zijn van de vraagstelling op het examen. Deze vragen krijg je niet alleen met de klassikale cursus, maar kun je thuis ook nog eens oefen in het leerboek.


Video reviews

                                       

FAQ - Nuvaarbewijs.nl

Hoe kan ik een examen reserveren?

Het examen reserveer je via mijncbr.nl en kost € 45,30 Het CBR heeft 21 examenlocaties en zit dus altijd bij je in de buurt. Het examen reserveer je zelf met DigiD op mijncbr.nl Kom je uit België? Download dan het aanvraagformulier via https://www.cbr.nl/nl/service/nl/beroepsexamen-reserveren/aanvraagformulieren-recreatievaart.htm

Wanneer heb ik het vaarbewijs nodig?

Een vaarbewijs is verplicht voor boten die sneller kunnen dan 20 km/h en/of langer zijn dan 15 meter. Er wordt dus niet naar het aantal pk's gekeken. Voor een waterscooter/ jetski heb je dus altijd een vaarbewijs nodig.

Ik heb totaal geen ervaring, is deze cursus wel geschikt voor mij?

Of je nu voor klassikaal gaat of online, beide cursussen zijn geschikt voor alle niveau's. Het zijn stap-voor-stap cursussen en je krijgt net zo lang hulp in onze privé groep tot dat jij je vaarbewijs behaald hebt. Maak 2 weken voor het examen alle vragen op 100%. Op deze manier kunnen wij je kennisopname garanderen en krijg je 100% slaag-garantie.

Wat is het verschil tussen vaarbewijs 1 en 2?

Vaarbewijs 1 is voor op de rivieren, kanalen en meren. Vaarbewijs 2 is voor op groot open water (denk bijvoorbeeld aan het IJsselmeer) of op zee. In het buitenland heb je langs de kustwateren altijd vaarbewijs 2 nodig.

Kan ik met dit vaarbewijs ook in het buitenland varen?

Dit vaarbewijs is internationaal geldig en hiermee kun je dus ook in het buitenland varen. Let wel op, als je langs de kust gaat varen in het buitenland heb je vrijwel altijd vaarbewijs 2 nodig.

Wat is de boete voor het varen zonder vaarbewijs?

De boete voor het varen zonder vaarbewijs wordt zonder waarschuwing direct opgelegd en bedraagt €600,-

Waar kan ik het boek kopen?

Het boek kun je bestellen bij het afrekenen van de klassikale of de online cursus. Een los boek bestellen is ook mogelijk op onze website.

Wat is de minimale leeftijd om het vaarbewijs te behalen?

Er is geen minimale leeftijd om het vaarbewijs te behalen. Wel wordt het vaarbewijs pas uitgegeven bij het bereiken van de leeftijd van 18 jaar.

                                   

Onze videocursussen

vaarbewijs-online-cursus

Videocursus Vaarbewijs 1

Video's van 2 tot 5 minuten + examenvragen + toegang tot dat je geslaagd bent!
klein-vaarbewijs-online

Videocursus Vaarbewijs 2

Vaarbewijs 1 al gehaald? Ga dan voor de videocursus vaarbewijs 2. Vaarbewijs 2 is voor op zee of groot open water.
combi-cursus-vaarbewijs

Videocursus combi
Vaarbewijs 1 & 2

Met €47,- korting en een gratis passer en plotter t.w.v. €27,95 is dit de beste keuze die je kunt maken!

Regel direct jouw vaarbewijs opleidingen

Bent u op zoek naar vaarbewijs opleidingen? Bent u op zoek naar een manier om in een korte tijd uw vaarbewijs te behalen? Wij heten u van harte welkom bij NuVaarbewijs.nl. In de loop van de jaren hebben wij ervaring opgebouwd met het geven van online- en klassikale cursussen. Door de jaren heen hebben vele vaarliefhebbers ons gevonden en zij genieten tegenwoordig op de Nederlandse wateren. Bent u op zoek naar een bedrijf waar u terecht kunt voor vaarbewijs opleidingen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door de vele cursussen die wij u aanbieden voor het behalen van vaarbewijs 1 & 2. U heeft bij ons de keuze uit dagcursussen, avondcursussen en online cursussen. De keuze is helemaal aan u. Bij Nuvaarbewijs.nl zijn wij er om u te helpen aan uw gewenste vaarbewijs. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast kunt u ons altijd benaderen met al uw vragen over onze vaarbewijs opleidingen. 

Vaarbewijs opleidingen halen bij NuVaarbewijs.nl

Op zoek naar goede vaarbewijs opleidingen? Bij Nuvaarbewijs.nl bent u aan het juiste adres voor diverse vaarbewijs opleidingen. Wij bieden u klassikale- en online cursussen aan. Vindt het prettig om persoonlijke adviezen te krijgen en meer interactie te hebben met u mede cursisten of met de instructeur? Dan raden wij u aan om u in te schrijven voor onze klassikale lessen. Wij geven op 12 verschillende plekken in Nederland onze klassikale cursussen. Daarnaast kunt u ook kiezen voor online cursussen die u zelf kunt plannen in uw eigen tijd. De keuze is helemaal aan u. Wij beiden u de cursussen vaarbewijs 1, vaarbewijs 2, vaarbewijs 1 & 2 en dagcursussen aan. De opleidingen zitten boordevol handige tips om de stof makkelijk te kunnen onthouden. Daarnaast is het onze missie om zoveel mogelijk actuele examenvragen met u te delen in onze ledenomgeving. Bent u net als wij enthousiast over onze cursussen? Meld u dan direct aan voor onze klassikale of online cursussen van Nuvaarbewijs.nl. Na het volgen van onze cursussen moet u bij het CBR uw CBR vaarbewijs examen aanvragen. Dit examen kunt u plannen wanneer het u uitkomt.

De beste online vaarbewijs opleidingen van Nederland!

Wilt u meer weten over de vaarbewijs opleidingen van NuVaarbewijs.nl? Wij vertellen u daar graag meer over. Wij hebben een slagingspercentage van circa 90% en werken met een groot team van zeer deskundige instructeurs. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. 

Ga je liever voor klassikaal?

Op 12 plaatsen in Nederland. Boek direct online 😉