Onlinevaarbewijs halen? Start direct met onze videocursus!
Onlinevaarbewijs

Onlinevaarbewijs, start direct met onze videocursus!

Onlinevaarbewijs halen kan met een reguliere cursus met veel tekst, maar is tegenwoordig ook mogelijk met onze videocursus. Deze cursus kun je overal volgen wanneer het jou uitkomt. Na het behalen van het vaarbewijs examen kun je veilig, verzekerd en met kennis het water op, wie wil dat nou niet?

Online videocursus

Met de online videocursus wordt jij voorbereidt voor het examen van vaarbewijs 1 en 2. In beide cursussen wordt je geheel voorbereid op het examen. De online cursussen van het vaarbewijs lopen parallel aan het vaarbewijsboek. Het boek bestaat uit vaarbewijs 1 en 2, dus deze schaf je maar één keer aan.

Wanneer je bent aangemeld krijg je binnen 30 minuten een uitnodiging toegestuurd en kun je beginnen met de cursus het onlinevaarbewijs. Dit maakt dat je direct kunt beginnen met de cursussen. Wij raden ook hierbij aan om eerst de cursus voor vaarbewijs 1 af te ronden en hierna verder te gaan naar vaarbewijs 2. In Beide cursussen worden alle examen onderwerpen duidelijk doorgenomen. Daarnaast krijg je ook handige ezelsbruggetjes en tips mee om de stof juist te begrijpen.

”Onderweg of vanaf de bank de cursussen volgen? Nu kan het!”

Bekijk hier ons uitgebreide aanbod.

”In de Facebook community kun jij al je vragen stellen, de leraar helpt je graag verder.”

Naast dat je online de cursus volgt kun je ook contact leggen met één van onze vaarbewijs leraren. In deze Facebook community kun je al jouw ervaringen delen. Ook wanneer je vragen hebt kun je deze stellen in ons platform. Pieter, de leraar helpt jou graag verder met al jouw vragen. Je kunt je aanmelden bij onze community op facebook waar onze leraren klaar staan om jou vragen en of opmerkingen te beantwoorden.

Studieduur onlinevaarbewijs

De studieduur van onze videocursus is gemiddeld 15 uur per cursus. De lesstof voor vaarbewijs 2 is niet te vergelijken, bij vaarbewijs 2 krijg je vele nieuwe onderwerpen. Daarnaast is het van belang om een passer en een plotter aan te schaffen. Deze kun je op onze website bestellen. In de video’s legt onze leraar Pieter precies uit hoe je deze moet gebruiken. Naast de uitleg van de passer en plotter krijg je ook handige tips en ezelbruggetjes die jouw helpen bij het leren van de stof.

Waarom moet ik vaarbewijs 1 + 2 halen

Er zijn een aantal factoren waar je op moet letten wanneer je wilt bepalen welk vaarbewijs je nodig hebt.

twee factoren zijn:

  • Met welk vaartuig ga je het water op?
  • Waar ga je varen met dat vaartuig?

De voordelen van het onlinevaarbewijs

Is er voor jou geen enkele mogelijkheid om een ruimte vrij te maken voor onze dagcursussen? Dan zijn hier de voordelen van het onlinevaarbewijs:

  • Start het onlinevaarbewijs op elk moment van de dag
  • Bepaal het tempo van de cursus zelf
  • Gebruiksvriendelijk en te gebruiken op Smartphone, tablet en computer
  • Je vragen kun je ten alle tijden stellen in onze facebook community

Ben je nieuwsgierig geworden naar de videocursus? We geven nu tijdelijk toegang tot dat jij geslaagd bent. Bekijk onze demo.

 

cursus-vaarbewijs

Over de schrijver
Wij van Nuvaarbewijs.nl zijn er om je te helpen aan je vaarbewijs. Dat doen we door middel van een klassikale cursus of een videocursus. Deze opleidingen geven wij voor vaarbewijs 1 & 2, en zitten boordevol handige tips om de stof makkelijk te onthouden voor je examen. Daarnaast krijg je bij al onze cursussen onbeperkt hulp in onze ledenomgeving.
Reactie plaatsen

Hulp nodig bij het behalen van je vaarbewijs?

Ga voor onze videocursus! Nu met 50% korting.

online-video-cursus-vaarbewijs