Onlinevaarbewijs halen? Start direct met onze videocursus!
arrow_drop_up arrow_drop_down

Onlinevaarbewijs, start direct met onze videocursus!

Onlinevaarbewijs halen kan met een reguliere cursus met veel tekst, maar is tegenwoordig ook mogelijk met onze videocursus. Deze cursus kun je overal volgen wanneer het jou uitkomt. Na het behalen van het vaarbewijs examen kun je veilig, verzekerd en met kennis het water op, wie wil dat nou niet?

Online videocursus

Met de online videocursus wordt jij voorbereidt voor het examen van vaarbewijs 1 en 2. In beide cursussen wordt je geheel voorbereid op het examen. De online cursussen van het vaarbewijs lopen parallel aan het vaarbewijsboek. Het boek bestaat uit vaarbewijs 1 en 2, dus deze schaf je maar één keer aan.

Wanneer je bent aangemeld krijg je binnen 30 minuten een uitnodiging toegestuurd en kun je beginnen met het onlinevaarbewijs. Dit maakt dat je direct kunt beginnen met de cursussen. Wij raden ook hierbij aan om eerst de vaarbewijs 1 cursus af te ronden en hierna verder te gaan naar vaarbewijs 2. In Beide cursussen worden alle examen onderwerpen duidelijk doorgenomen.

”Onderweg of vanaf de bank de cursussen volgen? Nu kan het!”

Online Vaarbewijs behalen? Hoe werkt het?

”In de Facebook community kun jij al je vragen stellen, de leraar helpt je graag verder.”

In deze Facebook community kun je al jouw ervaringen delen. Ook wanneer je vragen hebt kun je deze stellen in ons platform. Pieter, de leraar helpt jou graag verder met al jouw vragen.

Studieduur onlinevaarbewijs

De studieduur van onze videocursus is gemiddeld 15 uur per cursus. De lesstof voor vaarbewijs 2 is niet te vergelijken, Bij vaarbewijs 2 krijg je vele nieuwe onderwerpen. Daarnaast is het van belang om een passer en een plotter aan te schaffen. In de video legt Pieter precies uit hoe je deze moet gebruiken.

Waarom moet ik vaarbewijs 1 + 2 halen

Er zijn een aantal factoren waar je op moet letten wanneer je wilt bepalen welk vaarbewijs je nodig hebt.

twee factoren zijn:

  • Met welk vaartuig ga je het water op?
  • Waar ga je varen met dat vaartuig?

De voordelen van het onlinevaarbewijs

Is er voor jou geen enkele mogelijkheid om een ruimte vrij te maken voor onze dagcursussen? Dan zijn hier de voordelen van het onlinevaarbewijs:

  • Start het onlinevaarbewijs op elk moment van de dag
  • Bepaal het tempo van de cursus zelf
  • Gebruiksvriendelijk en te gebruiken op Smartphone, tablet en computer

Ben je nieuwsgierig geworden naar de videocursus? We geven nu tijdelijk toegang tot dat jij geslaagd bent. Bekijk onze demo:

5 tips om je vaarbewijs te behalen

 

 

Over de schrijver
Wij van Nuvaarbewijs.nl zijn er om je te helpen aan je vaarbewijs. Dat doen we door middel van een klassikale cursus of een videocursus. Deze opleidingen geven wij voor vaarbewijs 1 & 2, en zitten boordevol handige tips om de stof makkelijk te onthouden voor je examen. Daarnaast krijg je bij al onze cursussen onbeperkt hulp in onze ledenomgeving.
Reactie plaatsen