Vaarbewijzen halen? | Dagcursus of Online | Nuvaarbewijs.nl
vaarbewijzen

Vaarbewijzen halen?

Haal deze met een dagcursus of videocursus

pieter-breugel-hoofddocent-vaarbewijzen

Klassikaal of online..?

Nuvaarbewijs helpt jou om je vaarbewijzen halen op een efficiënte manier, waardoor jij in één keer slaagt voor de CBR vaarbewijs examens. Wij bieden een klassikale dagcursus aan of een online videocursus. Onze docenten leren jou op een leuke en makkelijke manier de theorie.

Na de theorie ga je aan de slag met de oefenexamens. Deze oefenexamens bestaan uit vergelijkbare vragen zoals bij het CBR. Met de online theoriecursus kun je direct starten. Je kunt kiezen voor vaarbewijs 1, vaarbewijs 2 of voor een combicursus.

Liever klassikaal les? Ga dan voor de dagcursus. Wij geven deze dagcursus alleen voor vaarbewijs 1. Stap-voor-stap cursussen met onbeperkt toegang tot onze ledenomgeving.

We werken op dit moment met 12 docenten door heel Nederland en inmiddels zijn er meer dan 10.000 cursisten geslaagd voor hun vaarbewijs.

geslaagd-vaarbewijs
Yes in 1x geslaagd voor beide vaarbewijzen, met ongeveer 10 uur studie. Ik heb de online videocursus gevolgd, alles voortreffelijk uitgelegd. Dank aan nuvaarbewijs.nl!
Angela Ursem - cursist videocursus
geslaagde-cursisten-vaarbewijzen

Vele cursisten gingen je voor..

Zonder vaarbewijzen op zak riskeer je een hoge boete. De boete is dit jaar maar liefst €600,- Dat wil je natuurlijk niet meemaken.. De kosten voor het behalen van beide vaarbewijzen is aanzienlijk lager.

Je vaarbewijs heb je nodig als je boot of schip sneller kan dan 20 km per uur en/of langer is dan 15 meter. Met vaarbewijs 1 mag je op rivieren, kanalen en meren varen met een boot, zeilschip of jetski.

Wil je in het buitenland varen of op groot open water zoals IJsselmeer? Ga dan ook voor vaarbewijs 2.

Bij Nuvaarbewijs.nl is het voor iedereen mogelijk het vaarbewijs te behalen. Door 100% examengerichte cursussen hebben wij inmiddels eenslagingsprecentage van maar liefst 90%.


vaarbewijs-halen-met-een-cursus

De praktijk..

Een tijdje geleden heeft Mark beide vaarbewijzen gehaald. Mark was zo enthousiast dat hij zelfs een leuke video opgenomen heeft. Hij heeft de dagcursus vaarbewijs 1 gevolgd + de videocursus vaarbewijs 2. Gefeliciteerd Mark!

Internationaal & onbeperkt geldig

De vaarbewijzen 1 en 2 zijn zogenoemde ICC documenten. Dit wil zeggen dat deze documenten internationaal geldig zijn en dus overal erkend worden. Sinds een aantal jaar zijn vaarbewijzen ook onbeperkt geldig geworden. Je haalt een vaarbewijs dus 1 keer en deze is voor altijd geldig.

Het wordt steeds drukker op het water. De politie pleit daarom op dit moment ook voor een praktijkexamen. Als je dit voor wil zijn raden wij dan ook aan om nu beide vaarbewijzen te behalen.

Er is nog geen exacte datum, maar de kans is groot dat er ooit een praktisch examen gaat komen om je vaarbewijs te halen.

Ben jij geen studiebol?

Last van dyslexie? Of ben je gewoon slecht in leren? Geen probleem. Wij helpen je op weg. Deze lessen zijn voor iedereen goed te volgen. Korte lessen met aansluitend examenvragen om te kijken of je de stof goed begrepen hebt. Daarnaast krijg je ezelsbruggetjes om de stof makkelijk te onthouden.

Het examen moet je zelf reserveren bij het CBR. Dit kun je doen via de website mijncbr.nl Mensen met dyslexie kunnen ook kiezen voor een mondeling theorie examen. Kies hiervoor het individueel examen.

Ben je al meerdere keren gezakt?  Geef het niet op! Ga voor een dagcursus of videocursus van Nuvaarbewijs.nl

    Hoe gaat het in zijn werk?

1. Meld je aan voor een videocursus of dagcursus

2. Schrijf je in voor een examen op mijncbr.nl

3. Vraag je vaarbewijs pasje aan 

Onze videocursussen

vaarbewijs-online-cursus

Videocursus Vaarbewijs 1

Video's van 2 tot 5 minuten + examenvragen + toegang tot dat je geslaagd bent!
klein-vaarbewijs-online

Videocursus Vaarbewijs 2

Vaarbewijs 1 al gehaald? Ga dan voor de videocursus vaarbewijs 2. Vaarbewijs 2 is voor op zee of groot open water.
combi-cursus-vaarbewijs

Videocursus combi
Vaarbewijs 1 & 2

Met €47,- korting en een gratis passer en plotter t.w.v. €27,95 is dit de beste keuze die je kunt maken!

Bij al onze cursussen tijdelijk..

Bonus 1: Onbeperkt hulp

Ons doel is om zoveel cursisten te helpen aan een vaarbewijs. Wij geven onbeperkt hulp in onze Facebook ledenomgeving totdat jij geslaagd bent! Of je nu de dagcursus of de videocursus volgt, wij geven al onze cursisten toegang tot deze gesloten omgeving. Inmiddels bevinden zich meer dan 3000+ cursisten en 12 docenten in deze omgeving. Antwoord op je vraag heb je meestal al binnen 15 minuten.


Bonus 2: Vergelijkbare examenvragen

Wij vragen cursisten aan het eind van de cursus altijd om 1 vraag te onthouden die ze fout hebben gemaakt. Je krijgt namelijk aan het eind van het CBR examen de mogelijkheden om 2 minuten de fout beantwoorde vragen terug te kijken. Deze vragen worden gedeeld in onze ledenomgeving en wij voegen deze vragen vervolgens toe aan onze trainingen. Zo blijven onze cursussen altijd up-to-date en ben jij altijd verzekerd van de nieuwste examenvragen!


Bekijk de video reviews van oud-cursisten!

Vaarbewijzen halen bij Nuvaarbewijs.nl

In korte tijd beide vaarbewijzen halen? In de loop van de jaren hebben wij veel ervaring opgebouwd en vele vaarliefhebbers weten ons dan ook te vinden. Inmiddels hebben wij meer dan 9 jaar ervaring met het geven klassikale lessen. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot de grootste opleider van Nederland en verzorgen wij cursussen door heel Nederland.  We doen dit dagelijks met 12 enthousiaste docenten die passie hebben voor alles wat met boten te maken heeft. 


Gezondheidsverklaring vaarbewijs

Om een klein vaarbewijs aan te vragen dien je een gezondheisverklaring in te vullen. Dit kun je doen nadat je jou examen hebt afgelegd. Je vult dan de gezondheidsverklaring in en vraagt ook meteen het vaarbewijs pasje aan. Als je gezondheidsproblemen hebt raden wij aan om voor het examen een gezondheidsverklaring in te vullen. Dit om teleurstelling te voorkomen. Over het algemeen is het zo, als je mag autorijden mag je ook varen. Twijfel je? Neem dan contact op met het CBR.


Met spoed halen?

Als je snel beide vaarbewijzen wil halen kun je het beste gaan voor combi videocursus vaarbewijs 1 & 2. Met deze cursus haal je binnen no-time je vaarbewijs 1 en 2. Als je beide vaarbewijzen haalt mag je overal ter wereld varen met boten tot 25 meter. Met de online videocursus krijg je:

√ 100% slagingsgarantie

√ Onbeperkt hulp in onze ledenomgeving

√ Tijdelijk onbeperkt toegang tot dat je geslaagd bent


Waar zijn de vaarbewijzen examens?

Op 22 locaties in Nederland kun je examen afleggen. Er zit dus altijd een locatie bij je in de buurt. De aanvraagtijd varieert tussen de 1-8 weken. Dit is afhankelijk van de tijd van het jaar en de drukte bij het CBR.  Een examen reserveren doe je via mijncbr.nl

Vaarbewijs halen?

Voor welke cursus ga jij?