Online Vaarbewijs halen? Hoe werkt het?
Online Vaarbewijs halen? Hoe werkt het?
13 juli 2020 

Online Vaarbewijs halen? Hoe werkt het?

Online vaarbewijs halen? Hoe werkt dat nu eigenlijk?

Online vaarbewijs 1 halen? Voorbereiding kan vanuit je luie stoel!
Wie wil dat nou niet? Heerlijk de zomer doorkomen op jouw eigen boot, om veilig en verzekerd het water op te gaan is het vaarbewijs vereist.

Online videocursus

Met deze online videocursus wordt jij klaar gestoomd voor het examen die jij aflegt op één van de 20 CBR locaties in Nederland. Voorheen werden deze examens afgenomen bij VAMEX per 1 januari 2020 is dit overgenomen door het CBR.

In onze online videocursus worden alle onderwerpen van het boek behandeld. Tevens wordt er extra aandacht besteed aan de examen onderwerpen. Je krijgt in de videocursus ook handige tips en ezelbruggetjes te zien die jou gaan helpen bij het behalen van het vaarbewijsexamen.

Wanneer je de online cursus aanschaft krijg je binnen 30 minuten een uitnodiging. Dit zorgt ervoor dat je direct aan de slag kunt met de online cursus voor het halen van het vaarbewijs.

”Op dit moment kun je de cursus ook online doen!”

Professioneel gefilmd en duidelijk uitleg van onze vaarbewijs docent Pieter. Online vaarbewijs vindt je bij www.nuvaarbewijs.nl.Bekijk hier de demo om een beeld te krijgen hoe de online videocursus verloopt.

”Je krijgt toegang tot de Facebook community waar al je vragen zo snel mogelijk worden beantwoordt.”

In deze community zijn alle medegebruikers van de online cursus toegevoegd. Je kunt dus ook jouw ervaringen delen.
Ook is onze leraar op deze manier goed bereikbaar, wanneer je iets niet goed begrijpt helpt hij je graag verder.

De studieduur van onze videocursus is gemiddeld 15 uur. Wij weten zeker wanneer je deze videocursus voldoende hebt doorlopen, dat je gaat slagen voor het vaarbewijs. Je kunt dan van de zomer veilig en verzekerd het water op!

Online vaarbewijs voordelen

De voordelen van het online vaarbewijs halen:

  • Starten direct met leren en je volgt de cursus wanneer het jou uitkomt
  • Video’s onbeperkt terug kijken + examenvragen oefenen
  • Volg het op mobiel, tablet, of desktop.

”Vind jij het moeilijk om ruimte te maken in je agenda voor een dagcursus, dan is de online cursus perfect voor jou!”

Geen DigiD? Geen probleem

Wanneer je geen DigiD hebt om het examen aan te vragen is dit geen enkel probleem. Je vraagt het examen aan met een aanmeldformulier die je kunt vinden op www.cbr.nl.

Na een voldoende resultaat krijg je een internationaal vaarbewijs. Je mag dus overal varen. Let wel op, in het buitenland heb je ook vaak vaarbewijs 2 nodig. Dit vaarbewijs is bedoeld voor groot open water en op zee.

Online vaarbewijs halen? Welke leeftijd is vereist?

Ben je nog geen 18 jaar? Dat is geen enkel probleem! Onze online cursus is voor iedereen toegankelijk. Je kunt ook voor je 18e op examen bij het CBR, maar het officiële vaarbewijs wordt pas uitgegeven bij het bereiken van de leeftijd van 18 jaar.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de videocursus? Bekijk onze demo.

cursus-vaarbewijs

Over de schrijver
Wij van Nuvaarbewijs.nl zijn er om je te helpen aan je vaarbewijs. Dat doen we door middel van een klassikale cursus of een videocursus. Deze opleidingen geven wij voor vaarbewijs 1 & 2, en zitten boordevol handige tips om de stof makkelijk te onthouden voor je examen. Daarnaast krijg je bij al onze cursussen onbeperkt hulp in onze ledenomgeving.
Online klaar om te varen - Mistermartinez
Door

Online klaar om te varen - Mistermartinez

op 30 Jan 2021

[…] varen is iets wat je moet leren. Het is belangrijk om daar eerst een goede opleiding in te doen. Online een vaarbewijs halen is daarom zeker ook aan te raden. Het geeft je de zekerheid dat je alle theorie met betrekking tot […]

Een vaarbewijs online halen? - Welkom bij Os58
Door

Een vaarbewijs online halen? - Welkom bij Os58

op 30 Jan 2021

[…] praktijk leren. Het is in ieder geval wel van waarde om dan eerst goed opgeleid te worden hierin. Online een vaarbewijs halen is tegenwoordig ook gewoon mogelijk. Je kunt gewoon thuis op je laptop aan de slag met de theorie. […]

Toch je vaarbewijs halen - Penbrug Auto's
Door

Toch je vaarbewijs halen - Penbrug Auto's

op 30 Jan 2021

[…] is niet gemakkelijk om te varen. Daarvoor moet je wel goed opgeleid zijn. Online een vaarbewijs halen is daarin een belangrijke zaak. Je kunt gewoon vanuit huis aan de slag met het leren hoe je moet […]

Reactie plaatsen

Hulp nodig bij het behalen van je vaarbewijs?

Ga voor onze videocursus! Nu met 50% korting.

online-video-cursus-vaarbewijs