Veiligheid op het water | Handige Tips en Uitleg | Nuvaarbewijs.nl

Veiligheid

Veilig het water op

In deze categorie wordt er gesproken over de veiligheid op het water. Daarnaast kun je ook verschillende tips vinden die het jou makkelijker maken op het water.
Vele mensen onderschatten altijd hoe veilig je het water op moet gaan, wat doe jij in een onverwachte situatie? Wat dien je eigenlijk allemaal aan boord te hebben? En dien je met een verzekering het water op te gaan? Allemaal vragen waar je de antwoorden hieronder kunt vinden.

Daarnaast raden wij ook aan op met kennis het water op te gaan. Verdiep je in de borden en tekens dien je tegen kunt komen op het water. Je vergaart je kennis door het boek aan te schaffen van het vaarbewijs dit is een combinatie boek en kun je alle informatie vinden over vaarbewijs 1 en 2. Wanneer je graag op examen wilt gaan voor het behalen van het vaarbewijs raden wij een klassikale of videocursus aan. Beide zijn geschikt om je goed voor te bereiden op het examen.

Op onze website kun je alle klassikale cursussen vinden, het boek bestellen of de videocursus aanschaffen. Mocht je na het lezen van onderstaande artikelen nog vragen hebben dan beantwoorden we deze graag. Wij zijn te bereiken via info@nuvaarbewijs.nl.